dimarts, 21 d’abril del 2009

LES MENTIDES DEL PP

LES MENTIDES DEL PP ES POSEN AL DESCOBERT…
EN ESTE CAS SOBRE L'ÚLTIMA MESURA DE ZAPATERO
(20 d'abril del 2009)
El PP porta més de 24 hores jactant-se que la mesura anunciada este diumenge pel president Zapatero a Valladolid per a aprovar una nova línia d'avals de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) que agilitzen el cobrament pendent de les corporacions locals per part dels proveïdors és una còpia d'una iniciativa seua.
Com quasi sempre, s'equivoquen. El president Zapatero no va fer més que donar continuïtat al propòsit que l'Administració socialista hi havia enunciat fa més de dos mesos –El 16 de febrer–, per boca del secretari d'Estat Carlos Ocaña –S'adjunta teletip i periòdics que van arreplegar la informació–. Qui mentix ara?
 
16.02.2009
16:04 utc
ECONOMIA
CRISI ECONÒMICA (Ampliació)Govern estudia "alleujar" el retard d'administracions per paga d'empreses
 
Madrid, 16 feb (EFE).- El secretari d'Estat d'Hisenda, Carlos Ocaña, va anunciar hui que El Govern està estudiant com "alleujar" el problema que suposa que algunes administracions públiques no paguen en un termini "raonable" a les empreses, una mesura que es podria instrumentalitzar a través de l'ICO.
En un curs econòmic organitzat per l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica (APIE), Ocaña va destacar que els ajuntaments sempre han pagat amb un retard superior a 60 dies, "que és el límit de l'administració central i que sí ho complix", encara que va admetre que "potser eixos terminis s'hagen deteriorat un poc més" per la conjuntura econòmica.
En tot cas, va indicar que cal ser "cuidadós" amb este assumpte perquè no tots els ajuntaments "són iguals"
(…).

dijous, 16 d’abril del 2009

ACCIONS PER L'ENSENYAMENT PÚBLIC


La plataforma per l'Ensenyament Públic, ha dissenyat una campanya de mobilització ciutadana per al 23 d'abril amb el lema: Per l'ensenyament tu pintes molt, prèvia a la vaga del dia 28 d'abril, per manifestar públicament el rebuig a la política educativa del Govern Valencià (del PP).
La campanya consisteix en "vestir" la societat valenciana amb el color groc que identifica la plataforma. Algunes propostes que s'han suggerit:
- Lluir roba de color groc en tots els actes que es participe: corbates, camises, llacets, vestits, etc..
- Participar en les accions que s'organitzen aquest dia. Concentracions, accions simbòliques, lectures de manifestos, etc.
Ja anirem informant-vos de les accions que s'organitzen al nostre poble. Anima't i Participa, per un ensenyament públic de qualitat.
Ací vos posem les raons de la Plataforma per l'Ensenyament Públic, podeu trobar més informació en la web http://www.fontdemoradimissio.org/.



divendres, 3 d’abril del 2009

30 ANYS D'ELECCIONS MUNICIPALS


El 3 d’abril de 1979, es van celebrar les primeres Eleccions Municipals democràtiques, després d’haver aprovat la Constitució de 1978.

Per primera vegada i després de molt anys de dictadura, els ciutadans i ciutadanes de l’Estat Espanyol, podrien triar lliurement els seus representants més Immediats. Alcaldes, Regidors i Membres de les Diputacions Provincials.

Un dia com hui, no podem i devem oblidar, la primera Corporació Municipal, encapçalada per José Prats, que amb molt esforç i pocs mitjans van traure avant, i van fer possible que la democràcia anés obrint-se pas en els institucions del nostre poble.

Si desitgeu llegir la declaració institucional que ha fet la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, cliqueu en PSPV-PSOE la web de l'Ajuntament de Muro.