divendres, 28 d’agost del 2009

LA "NO" REMODELACIÓ DEL CONSELL

El secretari general dels socialistes valencians, Jorge Alarte, ha manifestat que amb esta "no remodelació", el president de la Generalitat, Francisco Camps, ha demostrat "que qui ha de ser substituït és ell", i ho ha atribuït a la seua "incapacitat de decidir" i a la seua "falta d'autoritat per a remodelar el seu govern". Alarte hi ha assenyalat que té la sensació que El Govern "és una suma de còmplices més que un govern amb la iniciativa i capacitat d'un president autònom per a canviar les coses i donar impuls a la Generalitat". "Qui és imprescindible que siga substituït és Francisco Camps", ha subratllat.
"Resulta curiós que no hi haja cessaments ni nomenaments, sinó un canvi de fitxes perquè tot el món es quede en el mateix lloc", ha afegit. Alarte ha recordat que este Govern ha sigut "incapaç" d'aplicar la Llei de Dependència, i milers i milers de valencians "estan a l'espera que es reconeguen els seus drets". La vicepresidència de Benestar Social "pareix i passa a ser una conselleria de segon nivell", ha lamentat.
A juí del líder socialista, el president de la Generalitat "ha desperdiciat l'ocasió de reprendre iniciatives, recuperar el pols, estructurar un equip econòmic, estar a l'altura de les circumstàncies i traure de la paràlisi al govern, sumit en una crisi, desorientació i falta de lideratge".
En referència a la dimissió del director general de RTVV, Pedro García, el dirigent socialista ha manifestat que este ha sigut el responsable de RTVV en "l'etapa més vergonyosa, denigrant i antidemocràtica del funcionament de la televisió pública de tots els valencians i les valencianes, que no té precedents en la nostra història i ni entre la resta de televisions de l'Estat espanyol". Alarte ha recordat que García "ha sigut una persona vinculada a la trama Gürtel", i ha afegit: "quant de por deuen tindre que se sàpia tot, que ja han decidit cessar a Pedro García".
Alarte ha qualificat de "home de palla" a Pedro García, amb la dimissió de la qual Camps "desitja ventilar la responsabilitat política d'este govern" per contractar amb Aurenja Market i una trama corrupta. "El responsable és ell -Francisco Camps-, i ha d'assumir les seues responsabilitats polítiques", ha matisat.

dissabte, 22 d’agost del 2009

EL PSPV-PSOE ESTÁ AL LADO DEL VALENCIA CF, DE SU AFICIÓN Y DE LO QUE REPRESENTA

El secretario general del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, lanzó ayer el “mensaje claro” de que “el PSPV-PSOE está a lado de la afición, del valencianismo y de lo que representa el Valencia CF” que, por supuesto, “es un equipo importantísimo de la Comunitat pero además es el sentimiento, la aspiración y el elemento de representación de miles y miles de valencianos de la ciudad y de la Comunitat Valenciana”, añadió.Alarte se pronunció en estos términos después de reunirse con el presidente del Valencia CF, Manuel Llorente, para apoyar, con la suscripción de acciones, la ampliación de capital que está llevando a cabo el equipo valencianista.Destacó que este apoyo es “un acto cierto y real pero también un acto cargado de simbolismo”. Al respecto, explicó que “queríamos decidir quién hacía el gesto en nombre de los socialistas valencianos para dar el apoyo al club y a su afición” y “quién mejor que el que les habla para evidenciar el gesto”, subrayó. Así, señaló, que “me siento a gusto, me siento en mi casa”.Así mismo, el líder de los socialistas valencianos aprovechó para hacer “un llamamiento” a las instituciones, a la sociedad valenciana, a los ciudadanos y ciudadanas de la ciudad y de la Comunitat “para que apoyen al Valencia CF, para que compartan con nosotros el sentimiento”. Igualmente quiso “dejar bien claro, de manera contundente, que los socialistas valencianos siempre estaremos al lado de la afición del Valencia CF”, además el Valencia CF y sus aficionados “tienen que saber que nosotros vamos a mostrar siempre un apoyo incondicional a este club, al deporte y a lo que representa para la sociedad valenciana”.