dimarts, 26 de gener del 2010

ANIVERSARI


La setmana passada vam complir el primer aniversari d'aquesta pàgina web. Hem intentat durant aquest any donar a conèixer les opinions i propostes que l'Agrupació Municipal del PSPV-PSOE de Muro, ha declarat i ha proposat als Plens Municipals, i a altres mitjans de comunicació. També hem afegit una pàgina d'activitats, on hem anat posant totes les activitats pròpies de l'agrupació i altres que s'han desenvolupat per associacions i col·lectius amb els quals hem col·laborat.
Com hem escrit al nostre perfil, invitem als seguidors i lectors d'aquesta pàgina a enviar suggeriments, i tot allò que cregueu oportú per fer possible un poble millor amb un plantejament sostenible a tots els nivells, no només a nivell econòmic (què és molt important), sinó també a nivell social i cultural
Volem donar les gràcies a tots els seguidors i visitants d'aquesta pàgina, i vos invitem que la doneu a conèixer als vostres amics i coneguts per fer aquest projecte, un projecte de tots els que comparteixen les nostres idees progressistes.

dijous, 14 de gener del 2010

SOLIDARITAT AMB HAITÍ

Solidaridad Internacional habilita els següents comptes corrents per a rebre fons de tots aquells que vullguen col·laborar i posar la seua aportació:

Banco Santander
Titular: Solidaridad Internacional
Cuenta nº 0049-0001-54-2210042242

Caja MadridTitular: Solidaridad Internacional
Cuenta nº 2038-1001-37-6000888882

Més informació en la web:


dilluns, 4 de gener del 2010

PLE EXTRAORDINARI DE PRESSUPOSTOS 2010

En el Ple Extraordinari, celebrat el 30 de desembre, el Govern Municipal del Bloc va aprovar per majoria els pressupostos per al 2010. La millor paraula amb la què podem definir el Ple, va ser continuïtat. Escoltant aquest Ple i escoltant el Ple Extraordinari de febrer de 2009, sobre els pressupostos del 2009, pareix que no haja canviat quasi res.

Per la nostra part, la nostre regidora, Ana Fullana, va tornar a posar damunt la taula, el tema de la Política del Personal de l’Ajuntament. En cap cas estem en contra dels treballadors. El que no ens pareix correcte, és la política en la gestió arbitrària de les revisions de les retribucions als funcionaris. A més, degut a un problema “tècnic” ens van excloure de la reunió de la Mesa de Negociació amb els sindicats.

Ana Fullana va posar damunt la taula, que hi ha partides que ja naixen deficitàries perquè es posa molt menys quantitat que la què correspondria, per fer que el balanç siga correcte. Després si escau (necessàriament) es farà la modificació de crèdit (per augmentar la partida), cosa que no ens pareix correcta.

També es va destacar, per part de la nostra regidora, que si llevem el Pla Camps, només queden inversions a préstec, la majoria de reforma de parcs. La qüestió és: Anem a fer préstecs per a arreglar el que s’ha deixat fer malbé durant anys??.

Per part de l’equip de Govern, la resposta va ser un discurs en clau victimista amb dues línees argumentals:

1.- Acusant a l’oposició de no fer cap aportació, fins i tot, d’estar callats en les comissions informatives. Cosa que no es certa perquè tenim una preocupació real per l’economia del nostre poble. Qüestió que sempre s’ha posat de manifest als plens i en tots els altres mitjans de comunicació habituals, fins i tot, al butlletí informatiu que hem publicat, i en aquesta mateixa web. La nostra Regidora es va queixar de la pressa del govern en fer les comissions, encara que es va retardar molt l’entrega de la documentació, limitant-nos moltíssim el temps d’estudi dels pressupostos.

2.- Fent un discurs de revindicació del municipalisme que francament ja se’l sabem de memòria, i no va aportar cap argument nou.

Volem destacar que al menys, l’equip de govern ens ha fet cas, després de repetides queixes i denúncies en els Plens i als mitjans de comunicació. Per fi, ha previst unes partides per a la rehabilitació del parcs infantils, encara què finançades amb préstec. Però no oblidem, què això vol dir que no hi ha diners previstos, depenent de si li sobren diners d’altres llocs o ha de fer préstec.