diumenge, 14 de febrer del 2010

CAMPS I EL COL·LAPSE DE LA BROSSA


El secretari general dels Socialistes Valencians, Jorge Alarte, ha denunciat hui que “podem certificar el col·lapse absolut” de les polítiques de gestió de residus. “La negligència de Camps porta al col·lapse dels seus fems”, ha indicat. Segons el dirigent socialista, és evident que “no es prevé”, que “no hi ha una política seriosa de reciclatge i d'implicació junt amb els ajuntaments” i que “no es fomenta la reducció dels residus”. Un dada que és, sens dubte, “el més alarmant per al nostre futur”.


Alarte ha fet estes declaracions en roda de premsa, junt amb el secretari de Medi Ambient dels Socialistes Valencians, José Luis Ábalos, el portaveu de Medi Ambient del Grup Socialista en Les Corts, Adolf Sanmartín, i el diputat del PSPV-PSOE i portaveu d'Infraestructures i Transports en Les Corts, Francesc Signes.


En la trobada amb els mitjans, Alarte ha analitzat l'absència de polítiques de Camps en esta matèria, tretze anys després que s'aprovara el Pla Integral de Residus, que contemplava la construcció de 16 noves plantes, que s'havia d'executar en cinc anys. De les previstes, tan sols hi ha en funcionament una, la d'El Campello, perquè la resta ja estaven operand, la qual cosa el dirigent socialista ha qualificat com “catastròfic”. Alarte ha recordat que els Socialistes Valencians van firmar amb el PP un nou acord el 7 de juliol del 2005 en el que s'intentava “posar orde on només hi havia caos i paràlisi”. Posteriorment, el 30 de juny del 2006, “ens vam veure obligats a denunciar que ni a pesar del nostre esforç, del nostre compromís i de la nostra responsabilitat el govern valencià canviava d'actitud”, ha comentat Alarte.


El dirigent socialista ha explicat que “hui, anys després, en ple any 2010, el contingut d'aquell escrit de 30 juny del 2006 seguix vigent” i, per tant, “hui podem certificar que la situació dels fems de Camps és directament de col·lapse”.


Així mateix, ha apuntat que “la imperiosa necessitat un nou pla és només un anunci en una web”. “Un nou incompliment”, ha sentenciat. Per això, ha reclamat que “canvien tots els responsables d'esta tremenda negligència”. “La situació econòmica de la gestió de les polítiques dels fems de Camps és, com menys, alarmant i perillosa”, ha recalcat.


El líder dels Socialistes Valencians ha volgut “elevar al màxim tots els senyals d'alerta sobre la gestió econòmica”, ja que “les dades de què disposem són tremendament preocupants”.


A més, la situació s'ha agreujat amb la directiva comunitària de 2008, que establix un marc d'estratègia mediambiental per als 27 estats membre i que “la Comunitat Valenciana aplica en nivell 0”. “Camps amb els seus fems ens ha situat a la cua de totes les regions europees”, ha explicat.


“Hem hagut de forçar que el pròxim dimecres a través d'una proposició no de llei que de nou es torne a parlar d'esta dramàtica situació” en Les Corts, ha anunciat. Esta proposició exigirà, entre altres qüestions, la immediata finalització de les infraestructures requerides per al tractament dels residus i el pla que regule les accions pertinents. Un pla que, segons Alarte, és “no urgent, sinó imprescindible i necessari”.


Finalment el secretari general dels Socialistes Valencians ha recalcat que estem, una vegada més, davant de “una de les conseqüències de 14 anys de mal projecte, de mala política”. “Un dels greus problemes d'esta Comunitat que apuntalen la necessitat un canvi polític i d'obrir un nou temps”, ha afegit.

dimecres, 10 de febrer del 2010

LES NOVES TECNOLOGIES I EL PSPV-PSOE

Volem informar-vos que gràcies al Pla de Modernització de les Agrupacions del PSOE, totes les agrupacions que ho desitgen, tenen al seu abast, una adreça de correu electrònic i una web corporativa del PSOE. Això vol dir, que en l’arrel de l’adreça electrònica apareixen les sigles “psoe”. I això ens permet donar una imatge d’unitat, de serietat, de cohesió, en definitiva, ens dona també una mateixa imatge com a partit, en aquest àmbit tan important de les noves tecnologies. Per aquesta raó vos comuniquem les adreces electròniques del correu i de la web per posar-se en contacte amb nosaltres. No obstant això, el nostre objectiu és mantenir viu aquest blog, en el qual seguirem treballant i posant articles.

La nostra adreça de correu electrònic és

raimundocots.a@agrupaciones.psoe.es

L'adreça de la nostra pàgina web és:


Esperem les vostres visites i opinions.