dijous, 7 de març del 2013

MANIFESTACIÓ A ALCOI



Baix el lema 'Contra l'atur i les retallades de drets socials, per la regeneració democràtica' la Plataforma Cívica en Defensa dels Drets Socials de l'Alcoià-Comtat, convoca una manifestació el proper diumenge de 10 març a Alcoi que s'iniciarà al Passeig de Cervantes a les 12 hores i finalitzarà a la Plaça d'Espanya.

Aquesta és una bona ocasió  per expressar la nostra reivindicació conjunta a les retallades imposades per part del FMI i Brusel·les ens han imposat, i què el Govern del PP, està duent a terme sense tindre en compte els col·lectius socials a qui afecta les mesures imposades. Aquestes mesures estan acabant amb l'Estat de Benestar donant màxima prioritat als bancs i no a les persones".

No podem quedar-se parats quan s’està desmantellant els serveis públics valencians i estatals, tan importants com l’educació, la sanitat, la dependència, i vol fer una justícia només per a rics. També volem condemnar la deslegitimació del dret de manifestació o lliure expressió que està duent a cap el Govern del PP i exigir  la política com a eina al servei de les persones, i no als interessos particulars d’uns quants.

Us animem a participar-hi.

DIUMENGE, 10 DE MARÇ
12:00 DES DEL PASSEIG CERVANTES D'ALCOI.