diumenge, 25 de gener del 2009

PER FI


Per fi, després d'un any funcionant com a gestora, ja s'ha signat la constitució de Joventuts Socialistes de Muro. Com ja hem comentat, Pedro Corredor serà el Secretari General. En l'executiva l'acompanyen Cristina Cloquell en la Secretària Administrativa, Fernando Pico com a Secretari d'Organització, i Celeste Martinez en Secretària de Comunicació.

L'acte de constitució va començar amb la intervenció de la nostra Secretària General, Elisa Genis. Després va intervindre Vicent Mascarell, que és el Secretari d'Organització de Joventuts de País, i per tancar l'acte va intervindre Pedro Corredor.
En la intervenció de Pedro Corredor va destacar el fet què, per a ell és un orgull i una gran responsabilitat tonar a posar en marxa el grup de Joventuts Socialistes a Muro, ja que des de 1939 en què van desapareixer, Muro no ha comptat amb cap altre grup de joves socialistes fins ara.

L'acte va estar recolzat pels grups de Joventuts Socialistes de Banyeres, Ibi i Alcoi, i per membres de Partit de Muro. Des d'ací donem l'enhorabona i confiant que treballant pel present siguen el futur del nostre projecte Socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada