dimarts, 21 d’abril del 2009

LES MENTIDES DEL PP

LES MENTIDES DEL PP ES POSEN AL DESCOBERT…
EN ESTE CAS SOBRE L'ÚLTIMA MESURA DE ZAPATERO
(20 d'abril del 2009)
El PP porta més de 24 hores jactant-se que la mesura anunciada este diumenge pel president Zapatero a Valladolid per a aprovar una nova línia d'avals de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) que agilitzen el cobrament pendent de les corporacions locals per part dels proveïdors és una còpia d'una iniciativa seua.
Com quasi sempre, s'equivoquen. El president Zapatero no va fer més que donar continuïtat al propòsit que l'Administració socialista hi havia enunciat fa més de dos mesos –El 16 de febrer–, per boca del secretari d'Estat Carlos Ocaña –S'adjunta teletip i periòdics que van arreplegar la informació–. Qui mentix ara?
 
16.02.2009
16:04 utc
ECONOMIA
CRISI ECONÒMICA (Ampliació)Govern estudia "alleujar" el retard d'administracions per paga d'empreses
 
Madrid, 16 feb (EFE).- El secretari d'Estat d'Hisenda, Carlos Ocaña, va anunciar hui que El Govern està estudiant com "alleujar" el problema que suposa que algunes administracions públiques no paguen en un termini "raonable" a les empreses, una mesura que es podria instrumentalitzar a través de l'ICO.
En un curs econòmic organitzat per l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica (APIE), Ocaña va destacar que els ajuntaments sempre han pagat amb un retard superior a 60 dies, "que és el límit de l'administració central i que sí ho complix", encara que va admetre que "potser eixos terminis s'hagen deteriorat un poc més" per la conjuntura econòmica.
En tot cas, va indicar que cal ser "cuidadós" amb este assumpte perquè no tots els ajuntaments "són iguals"
(…).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada