dilluns, 25 de maig del 2009

TU LA NOSTRA PRIORITAT

Com diu el nostre lema: "Tu la nostra prioritat", l'Agrupació Municipal de Muro del PSPV-PSOE, ha participat en les últimes setmanes en dos actes manifestant-se i preocupant-se per la gent del nostre poble.

El dissabte, 16 de maig (dissabte de la pujà). Alguns membres de l'agrupació, encapçalats per la nostra Sercretaria General Elisa Genis, van anar amb els membres de la Plataforma per la Llei de la Dependència, a València a la gran manifestació que es va celebrar pels carrers de València. Manifestant-se en contra del Govern Valencià del PP, per la pèssima gestió que esta fent de la Llei de la Dependència que va aprovar el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero, bloquejant les ajudes que pertoquen als dependents.

El dissabte passat, 23 de maig, membres de l'agrupació i simpatizants, encapçalats en este cas, per el nostre President Ramón Fullana, van participar en el mitín que es va celebrar a la pabellóde la Fotenta de Sant Lluis a València amb la Participació de Jorge Alarte, Mª Teresa Fernández de la Vega, Juan Fernando López Aguilar, J. Sócrates (President del Govern de Portugal) i José Luis Rodríguez Zapatero. En aquesta ocació vam penjar un pancarta protestant sobre la nefasta gestió de la Conselleria d'Educació que permet que a Muro hi ha 640 xiquets en barracons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada