dijous, 26 de novembre del 2009

JORGE ALARTE A COCENTAINA


El secretari general dels Socialistes Valencians, Jorge Alarte, va desenvolupar una forta activitat ahir en la nostra cormarca.

A migdia, es va entrevistar en un dinar de treball amb alcaldes i portaves dels municipis de les comarques de l'Alcoià i el Comtat per coordinar l'estratègia política del partit, en l'Alqueria d'Asnar.

Deprés a les 16.30 es va reunir amb el i el secretari general de Comissions Obreres, Ignacio Fernández Toxo, a Cocentaina, on Toxo presidix l'assemblea de delegats de CCOO en les comarques centrals.
A continuació, a les 18.00, el líder socialista va assistir a una trobada amb militants i simpatitzants a Cocentaina davant dels que exposarà el treball que està fent tot el partit per a recuperar la Generalitat en les pròximes eleccions.
A continuació, a les 20 hores, Alarte es reunir amb veïns i veïnes del municipi i pobles del voltant, per conéixer de primera mà les seues necessitats i peticions en el Centre Cultural ‘El Teular'. Allí, el secretari general va escoltar les qüestions dels ciutadans i ciutadanes que li van proposar durant l'acte, donant resposta i explicant les acions que es volen dur a terme a través de l'acció política dels Socialistes Valencians.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada