diumenge, 25 de gener del 2009

PER FI


Per fi, després d'un any funcionant com a gestora, ja s'ha signat la constitució de Joventuts Socialistes de Muro. Com ja hem comentat, Pedro Corredor serà el Secretari General. En l'executiva l'acompanyen Cristina Cloquell en la Secretària Administrativa, Fernando Pico com a Secretari d'Organització, i Celeste Martinez en Secretària de Comunicació.

L'acte de constitució va començar amb la intervenció de la nostra Secretària General, Elisa Genis. Després va intervindre Vicent Mascarell, que és el Secretari d'Organització de Joventuts de País, i per tancar l'acte va intervindre Pedro Corredor.
En la intervenció de Pedro Corredor va destacar el fet què, per a ell és un orgull i una gran responsabilitat tonar a posar en marxa el grup de Joventuts Socialistes a Muro, ja que des de 1939 en què van desapareixer, Muro no ha comptat amb cap altre grup de joves socialistes fins ara.

L'acte va estar recolzat pels grups de Joventuts Socialistes de Banyeres, Ibi i Alcoi, i per membres de Partit de Muro. Des d'ací donem l'enhorabona i confiant que treballant pel present siguen el futur del nostre projecte Socialista.

dijous, 22 de gener del 2009

JOVENTUTS SOCIALISTES


El dissabte 24 de gener de 2008, a les 17'30 h. al Saló de Plens de l'Ajuntament de Muro, es realitzarà l'acte de constitució de les Joventuts Socialistes de Muro. Amb aquest acte s'enceta de camí de treball i d'activitats cara al públic. Pedro Corredor serà el Secretari General de Joventuts Socialistes a Muro.

Per pertànyer al Grup de Joves Socialistes de Muro cal tenir entre 14 i 30 anys i moltes ganes de fer coses, aprendre i passar-ho bé des d'un punt de vista progressista . Pots visitar la seua pàgina en http://jsmuro.blogspots.com/.

EXECUTIVA LOCAL

En la última assemblea celebrada el passat 12 de desembre de 2008, es va elegir una nova Comissió Executiva Local. Elisa Genís seguirà com secretaria General de l’Agrupació. L’acompanyen Ana Fullana, Charo Canales, Ramon Fullana, Cristina Cloquell, Pep Baeza, Pedro Corredor, Pep Lillo i Paco Domunech.
Des de la Comissió Executiva Municipal, seguim demanant la vostra col·laboració per fer aquest projecte socialista més gran i més potent. Per tant, tota col·laboració, comentari, etc. ens interessa. Ja sabeu que la participació de tots és important per fer realitat el nostre projecte progressista pel nostre poble i per la societat en què vivim.

Per què volem seguir en la defensa i extensió dels nostres valors progressistes, solidaris i compromesos amb el món actual, volem obrir noves finestres a la participació de tothom: afiliats, simpatitzants i tots aquells que sintonitzen amb les nostres idees i vulguen aportar idees i comentaris.