dimarts, 26 de gener del 2010

ANIVERSARI


La setmana passada vam complir el primer aniversari d'aquesta pàgina web. Hem intentat durant aquest any donar a conèixer les opinions i propostes que l'Agrupació Municipal del PSPV-PSOE de Muro, ha declarat i ha proposat als Plens Municipals, i a altres mitjans de comunicació. També hem afegit una pàgina d'activitats, on hem anat posant totes les activitats pròpies de l'agrupació i altres que s'han desenvolupat per associacions i col·lectius amb els quals hem col·laborat.
Com hem escrit al nostre perfil, invitem als seguidors i lectors d'aquesta pàgina a enviar suggeriments, i tot allò que cregueu oportú per fer possible un poble millor amb un plantejament sostenible a tots els nivells, no només a nivell econòmic (què és molt important), sinó també a nivell social i cultural
Volem donar les gràcies a tots els seguidors i visitants d'aquesta pàgina, i vos invitem que la doneu a conèixer als vostres amics i coneguts per fer aquest projecte, un projecte de tots els que comparteixen les nostres idees progressistes.

1 comentari: