dimecres, 15 de juliol del 2009

EL RETARD EN ACABAR LES OBRES

El dijous passat, vam poder llegir en la premsa que el nostre alcalde Rafael Climent expressava les seues queixes sobre el malestar que estan causant les obres de l'Autovia central, a alguns veïns de les urbanitzacions limítrofs per on està passant l'Autovia. Preocupació que compartim.
Des del PSPV-PSOE de Muro, expressem les nostres queixes pel malestar, i en alguns casos perjuí econòmic, que estan causant la planificació i la realització de les obres, en unes quantes zones del nucli urbà de Muro. És important que el nostre alcalde es recorde dels veïns que no poden aparcar el cotxe en el seu garatge, o aquells bars que no han pogut traure la seua terrassa d'estiu amb el perjuí econòmic que comporta, o el fàcil accés a uns comerços, que en estos moments s'ha tornat complicat.
No entenem tampoc, el retard de les obres de l'avinguda del carrer la Pau i del carrer Joanot Martorell . Si ja està acabada la instal·lació dels tubs, el mínim que podien fer asfaltar i deixar el pas lliure als vehicles, i no tindre un carrer porta de clots, tapes d'albelló elevat,etc.. que dificulten la circulació tant de vehicles com de vianants, creant situacions de perill. Creiem que no es pot donar l'excusa d'abaratir costos, perquè en tot el que tenen fins ara obert, ja tenen treball suficient per a portar les màquines d'asfaltat i acabar els dos carrers, i part del carrer la Font.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada